Política de reembolso

Visitant www.sempervirens.cat, dones el teu consentiment i per coneguda la política de vendes i devolucions, igual que admets com a responsabilitat teva revisar aquest contingut per qualsevol possible modificació.

Preàmbul.

Les presents Condicions Generals de Venda s'estableixen entre:

 D'una banda, SARA BRUNET GARRIDO, Crta. de Palamós, 68, 17462, Bordils, Girona, Espanya amb NIE: 74735863P (d'ara endavant SEMPERVIRENS)
 I, d'altra banda, qualsevol persona que realitzi una comanda (d'ara endavant, el CLIENT).

Aquestes condicions són aplicables exclusivament a consumidors, sense que en cap cas estigui permesa la revenda dels productes adquirits.

La realització d'una comanda implica l'acceptació de les presents Condicions Generals de Venda per part del CLIENT, així com de qualsevol altra especificada en la mateixa comanda.

Article 1 – Objecte
Les presents Condicions Generals de Venda tenen per objecte definir les modalitats de venda entre el client i SEMPERVIRENS, des de la realització de la comanda, lliurament i pagament, així com el servei post-venda.

Article 2 – Comanda
El client pot cursar la seva demanat via Internet, a través de la pàgina web www.sempervirens.cat

Per a cursar la seva comanda, el client haurà de facilitar les dades personals que li siguin sol·licitats pel procediment anteriorment indicat.

La realització per part del client de la comanda equival a l'acceptació plena i sencera dels preus, de la descripció dels productes a la venda i de les Condicions Generals de Venda, així com de qualsevol altra especificada en la mateixa comanda.

Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat d'aquests. En el cas que existeixin dificultats en el subministrament del producte seleccionat, SEMPERVIRENS informarà el client en un termini no superior a dotze dies.

Article 3 – Lliurament
Per a processar una comanda triguem entre 1 a 5 dies laborals. Normalment, l'enviament triga entre 2 a 5 dies més a arribar al destinatari (en el cas d'enviaments nacionals).

___________________________________

El lliurament al client serà per lliurament a domicili: la comanda es lliurarà en l'adreça postal facilitada pel client.

Per al seguiment d'una comanda en curs, el client disposarà d'un codi de seguiment i les instruccions necessàries per a poder realitzar aquest seguiment.

SEMPERVIRENS lliurarà els articles encarregats en el termini especificat en la secció “Despeses i terminis d'enviament”, excepte causes imputables a l'empresa de missatgeria alienes a SEMPERVIRENS

___________________________________

RECOLLIDA – Existeix la possibilitat de sol·licitar la recollida dels productes adquirits a través de la nostra web en en el punt de recollida de Bordils.

Aquesta opció no té cap cost afegit per al client. Una vegada seleccionada l'opció de RECOLLIDA GRATIS, el client rebrà un email per a concretar els detalls d'aquesta recollida (data i hora a convenir per totes dues parts).

Article 4 – Pagament
El CLIENT pot triar entre les següents modalitats de pagament:

  • Amb targeta bancària.
  • Amb PayPal.
  • Amb bizumArticle 5 – Preus
Els preus dels articles sol·licitats inclouran l'impost corresponent a cada moment. A cada comanda que s'enviï a domicili s'afegirà una despesa fixa en concepte de despeses d'enviament que inclou la gestió, embalatge i enviament des del nostre magatzem. Aquesta despesa es detallarà a l'hora de realitzar la comanda. En la secció “Despeses i terminis d'enviament” s'indicarà el cost addicional relatiu a aquest concepte.

Article 6 – Dret de desistiment (devolució de la mercaderia)
No acceptem devolucions o reemborsaments, però sempre que tinguis algun problema amb el producte que hagis rebut, si us plau, posa't en contacte amb nosaltres a través sempervirensshop@gmail.com i analitzarem el problema cas per cas.

L'enviament de qualsevol producte produeix un impacte negatiu en el medi ambient que tenim en compte. A SEMPERVIRENS no acceptem devolucions dels nostres productes perquè creiem en la compra conscient. És important fer una cerca prèvia d'informació i comprar coneixent bé el que comprem, així ens assegurem que quan arribi el producte a casa sigui el que volem. Sempre oferim els productes que creiem que són la millor opció, amb tot i això, el nostre consell és que t'informis sempre i que t'informis bé. No dubtis a buscar diferents opinions o a preguntar-nos qualsevol dubte que tinguis respecte a qualsevol dels nostres productes i encantats et respondrem.

IMPORTANT: NO acceptem canvis i/o devolucions dels articles següents articles per raons d'higiene:

  • Calça menstrual Cocoro
  • Compreses i salvaslips nüshu
  • Copa menstrual naturcup
  • Pack menstruació conscient

 

En el cas que la devolució sigui per causes imputables a SEMPERVIRENS (per exemple un producte defectuós o que no coincideix amb la referència comprada) serà SEMPERVIRENS qui s'encarregarà de recollir els productes i/o canviar-los pel correcte fent-se càrrec dels costos associats a aquesta devolució i/o canvi.
Una vegada exercit el dret de desistiment se't retornarà l'import abonat pels articles retornats, incloent-hi les despeses d'enviament, en el termini de 14 dies naturals, mitjançant el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per a pagar el/els article/s.

SEMPERVIRENS es reserva el dret de retenir el reemborsament fins a haver rebut els articles.
Els articles han de venir ben empaquetats, en la mateixa caixa/embalatge en el qual van ser rebuts i sense obrir.

Si tens algun dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres escrivint a sempervirensshop@gmail.com


Article 7 – Garantia
A SEMPERVIRENS ens assegurem que el producte estigui en perfecte estat en el moment d'empaquetar-lo per al seu posterior enviament.

Article 8 – Acord total
Les presents condicions de Venda constitueixen l'acord total entre les parts referents. En el cas que una de les clàusules de les presents condicions fora nul·la de ple dret, això no afectarà la resta de les condicions.

Article 9- Llei aplicable
Les condicions presents es regiran per la llei espanyola.

Per a la resolució de qualsevol dubte, discrepància o divergència que pogués suscitar-se en el compliment i interpretació del contracte actual, les parts se sotmeten als Jutjats i Tribunals. El client té la llibertat per a triar els tribunals.