Política d'enviaments

A on envieu?

Realitzem enviaments nacionals (nomès península)

Puc canviar la meva adreça d'enviament?

Sí, entrant en el teu compte o en finalitzar la compra.

Quant costa l'enviament?

Bordils: Gratuït per a totes les modalitats.

Catalunya: 6,00€

Resta de CCAA: 7,00€

Gratuït per a totes les comandes de més de 50€

Quant trigueu a enviar la comanda?

Per a processar una comanda triguem entre 2 a 5 dies laborals. Una vegada la teva comanda està processada, rebràs un email amb el codi de seguiment. Normalment l'enviament triga entre 2 a 5 dies més a arribar al destinatari.

Puc cancel·lar la comanda?

Una vegada rebem el pagament de la comanda, aquest no es pot cancel·lar. Per això us animem a comprar de manera conscient i fer una bona cerca d'informació abans de comprar.

 Puc fer un seguiment de la meva comanda?

Quan tinguem preparada la teva comanda, rebràs un e-mail de confirmació. En aquest e-mail, trobaràs el número de la comanda i els detalls de l'enviament i contacte.

I si no rebo la meva comanda?

Quan una comanda no s'ha pogut lliurar a causa de raons fora del control de Sempervirens i ha estat 7 dies hàbils sense poder-se lliurar, ens posarem immediatament en contacte amb tu per a trobar una solució.

Com és l'embalatge?

Tots els productes s'envien amb el mínim embalatge necessari. Usem sempre materials que siguin reciclables o compostables. 100% sense plàstic. Moltes vegades, si estan en bon estat, reutilitzem les caixes, per la qual cosa pot ser que un enviament t'arribi en la caixa d'un altre producte.