Qui soc?

Soc la Sara i estic darrere, davant i als costats de Sempervirens 🤪, porto la logística, el magatzem, les compres, els números (ho intento), faig de community manager, fotógrafa, informática…

Fa menys d'un any la meva situació era totalment diferent, treballava per a una empresa i, encara que estava a gust i al costat (literalment) de casa, vaig decidir deixar-lo, sabia que el món corporatiu no em feia il·lusió i volia trobar el meu camí, sabia que m'agradava crear, la natura i buscar alternatives a les coses convencionals, però no sabia com donar-li forma a tot això.

La idea va venir perquè no li veia sentit a trobar productes ecològics envasats en plàstic i portats de l’altra punta del món. Sabía que una altra manera de viure i de consumir era possible. Vaig investigar i vaig redescobrir quelcom que la meva àvia feia temps que practicava, però que encara no tenia un nom, RESIDU ZERO.

Residu zero és un terme nou, però les nostres àvies i avis ja el practicaven; repensar la nostra manera de consumir, comprar el que necessites, reutilitzar i reciclar materials, anar a comprar a la botiga del barri...

A Sempervirens incorporem aquesta manera de viure al comerç, intentant promoure productes locals i naturals, la reutilització d'envasos en les compres i el suport a empreses i artesans que fan productes reutilitzables, compostables o biodegradables.

Volem facilitar l'accés a productes més conscients i respectuosos per a les persones, els animals i el medi ambient.

Seleccionem i provem els productes i ens quedem amb els que compleixen les nostres expectatives per després enviar-te'ls a casa.